Haberler

    Manisaspor'dan Taraftara Çağrı

    Manisaspor'un basın sözcüsü Tarkan Kayhan, "Maçlara gelsin veya gelmesin herkesi Passolig kartı almaya ve takımlarına destek olmaya davet ediyorum" dedi.

    Kayhan, yaptığı açıklamada, Manisaspor'un her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyacı olduğu bu dönemde her Manisalının Passolig kart ve kombine bilet satın alarak Manisaspor’a en ciddi desteği verebileceğini belirtti.

    Passolig kartının yalnızca statlara giriş için kullanılmadığını ve bir çok avantajı bulunduğunu bildiren Kayhan, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

    "Taraftarımız yalnızca 15 lira vererek alacağı passolig kartın ücretini kart üzerindeki bir çok kampanya ile fazlasıyla geri alabilecek. Yalnız alışverişte kullanılan, puan kazandıran kartlar yıllık yaklaşık 75 TL’den başlarken bizim daha fazla özelliklere sahip kartımız sadece 15 lira. Aynı kart yüksek teknolojisinden dolayı ulaşımda da kentkart olarak kullanılabiliyor. Bu konuyla ilgi belediye başkanımızla görüşmelerimiz olacak. Passolig kart 5 şehirde ulaşımda kullanılmaya başlandı. Bu şehirlerde yaşayan Manisalılar bu kartı alıp diğer kartları gibi alışverişte, takımımız yaşadıkları şehre deplasmana geldiğinde maça girerken ve günlük hayatlarında, ulaşımda kullanabilecekler. Taraftarlarımızın maddi ve manevi Manisaspor’un yanında olmaları lazım. Maçlara gelsin gelmesin herkesi Passolig Manisaspor kartı almaya ve takımlarına destek olmaya davet ediyorum."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Manisaspor Tarkan Kayhan Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title