Haberler

Manisaspor'a Uyarı

Manisaspor'da gözler hafta sonunda lig sonuncusu Orduspor'la deplasmanda oynanacak maça çevrilirken, teknik direktör Taner Taşkın, öğrencilerini rakibi küçümsememeleri konusunda uyardı.

Manisaspor'da gözler hafta sonunda lig sonuncusu Orduspor'la deplasmanda oynanacak maça çevrilirken, teknik direktör Taner Taşkın, öğrencilerini rakibi küçümsememeleri konusunda uyardı. Lige havlu atan Orduspor sezon içinde sürpriz sonuçlara imza attığını hatırlatan Taşkın, "Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan bir rakiple karşılaşacağız. En küçük bir hata, telafisi olmayan kayıplara yol açar" dedi.

Ordu'da alacakları galibiyetin kendilerini düşme hattının üzerine taşıyabileceğini sözlerine ekleyen Taner Taşkın, "Çok kritik bir haftaya giriyoruz. Düşme hattındaki takımlar birbirleriyle karşılaşacak. Son iki haftada Karşıyaka ve Şanlıurfaspor yenilgileri canımızı yaktı. Orduspor'dan sonra kendi sahamızda oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçlarında alacağımız galibiyetlerle bu kayıpları telafi edebiliriz" şeklinde konuştu. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Manisaspor Orduspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title