Haberler

Manisaspor'a Baklavalı Moral

Ptt 1'inci Lig'de Adanaspor galibiyetiyle moral bulan Manisaspor'da cezası devam eden Gökhan ve Berk ile elmacık kemiği kırılan Şaban'ın ardından Ümit Yasin'in sakatlanması, Antalyaspor deplasmanı öncesi teknik heyetin keyfini kaçırdı. Sol kasığındaki ödem nedeniyle hafta başından bu yana dinlendirilen genç stoper son antrenmanda düz koşu yaparken durumunun yarınki idmanda netlik kazanacağı bildirildi.

Kadrodaki daralmaya önlem olarak U21 takımından Alper'i A takıma alan teknik direktör Taner Taşkın, "Kritik dönemde önemli eksikler verdik. Ancak görev alacak her oyuncumun, giydiği formanın hakkını verebilmek için elinden geleni yapacağına inanıyorum. Ayrıca bir futbolcunun eksikliği, bir diğeri için şanstır. Herkesten bu düşünce içinde terinin son damlasına kadar mücadele etmesini bekliyorum" dedi.

DONATIMSPOR'DAN BAKLAVALI MORAL

Manisa'nın köklü amatör kulüplerinden Donatımspor'un Fahri Başkanı Emin Kaçar, Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Özkırtok ve Antrenör Metin Taşkın, Manisaspor'un antrenmanını ziyaret ederek siyah beyazlılara baklava ziyafeti çekti. Teknik direktör Taner Taşkın ve futbolcuları Adanaspor galibiyetinden dolayı kutlayan Emin Kaçar, "Manisaspor gibi oynadığınızda yenemeyeceğiniz takım yok. Bu hafta Antalya deplasmanından da üç puanla döneceğinize inanıyorum" dedi. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Manisaspor Ümit Yasin Adanaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title