Haberler

Manisaspor 3 İsimde Kararlı

Güncelleme:

Transferde ince eleyip sık dokuyan Manisaspor, ismi gündemde olan 3 futbolcunun işini hafta sonuna kadar bitirmek için harekete geçti.

Kocaeli Kartepe kampında teknik direktör Tahir Karapınar'dan tam not alan Karşıyakalı stoper Tayfun Cora'nın yanı sıra Kızılyıldız'ın kaptanı golcü Nenad Milijas ile Elazığspor'dan ayrılan orta saha oyuncusu Tidane Sane'yle görüşmeleri sürdüren yönetimin, 3 oyuncuyu 11 Ağustos'ta başlayacak kampa yetiştirmeyi hedefliyor.

Şu ana kadar Altay'dan Metin Yüksel, Tekden Denizlispor'dan Süleyman Çelikyurt, Adana Demirsphor'dan Erdi Öner ve Orduspor'dan Subasic'i renklerine bağlayan siyah beyazlılar, denemelerde beğenilen Kudret Kanaoğlu'ya da imza attıracak. Beşiktaş'ın genç sol beki Ümit Karaal'ın da listelerinde olduğunu hatırlatan Tahir Karapınar, "Adı geçen oyuncuları aldığımız takdirde kadro açısından büyük ölçüde rahatlarız" dedi.

Siyah beyazlı takım, bayram izninin ardından çalışmalarına yarın başlayacak. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Manisaspor Karapınar Kartepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title