Haberler

Manisalı Engellilerin Başkanına Moral Ziyareti

Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş ve Gaziler Manisa'nın sevilen isimlerinden birisi olan Zihinsel Engelliler Dernek Başkanı Ali Aslan'ı rahatsızlığı sebebiyle evinde ziyaret etti.

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş ve Gaziler Manisa'nın sevilen isimlerinden birisi olan Zihinsel Engelliler Dernek Başkanı Ali Aslan'ı rahatsızlığı sebebiyle evinde ziyaret etti.

Dernek Başkanı Ümit Taydaş,' "Değerli kardeşim Ali birkaç ameliyat geçirdiğini bunun yanında kemoterapi göreceğini bilmekteyim. İlerleyen zaman içerisinde son derece maliyeti yüksek riskli bir ameliyat geçireceksin. Izdırabının yanında parasal sıkıntı çekmektesin. Şahsım üyelerim Manisalılar olarak ne yapmamızı istersin? Şimdiden sana geçmiş olsun dileğimi iletiyor en kısa zamanda sağlığına kavuşmanı istiyoruz, bizler senin yanındayız"dedi.

Zihinsel Engelliler Dernek Başkanı Ali Aslan ise, "Zorlu bir süreçten geçiyorum. Derneklerimiz Dernekler Müdürlüğüne başvurarak yardım kampanyası başlatmak istemişler. Fakat Manisa Dernekler Masası, eşim Meltem'in sigortalı olmasını bahane göstererek bu konuda izin vermemiş. Çok üzüldüm, bir taraftan hayati anlamda bir mücadele verirken diğer taraftan bu tür engeller insanı yıkıyor. Bu kadar pahalı bir ameliyata benim bütçem yetmez. Ben hayatımı kurtarmaya çalışırken bu sorunun önüme çıkartılması beni derinden üzdü. Bu problemin önümden kaldırılarak yanımda olunmasını istiyorum, şimdiden duyarlılık gösteren tüm dostlara teşekkürlerimi sunarım. Çünkü yaşamak istiyorum" diye konuştu.

Aslan'ın Türkiye'de yılda en az 500 kişide görülen Asbest Zehirlenmesi nedeniyle rahatsız olduğu öğrenildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

title