Haberler

Manisa - Ziya Tay ve Beraberindeki 3 Kişi Fetö'den Adliyede

Ziya Tay ve beraberindeki 3 kişi FETÖ'den adliyedeManisa'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Manisa İl Halk Sağlığı Müdürü Ziya Tay'ın da aralarında bulunduğu 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Ziya Tay ve beraberindeki 3 kişi FETÖ'den adliyede

Manisa'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Manisa İl Halk Sağlığı Müdürü Ziya Tay'ın da aralarında bulunduğu 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Manisa'da polisin FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, geçen 28 Temmuz'da düzenlediği operasyonda, Manisa İl Halk Sağlığı Müdürü Ziya Tay gözaltına alındı. İl Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesinde ve sağlık çalışanları arasında FETÖ'ye himmet toplama, sağlık çalışanlarına mobing yaparak görev yerlerini değiştirme, yerine örgüt mensubu kişileri yerleştirme suçlamaları yöneltildiği ileri sürülen ve 22 gündür gözaltında tutulan Tay, bu sabah adliyeye sevk edildi. Tay ile birlikte, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında çeşitli tarihlerde gözaltına alınan Şehzadeler İlçe Tarım Müdürü Ferhat Bozkaya ile komiserler E.A. ve S.S. de bu sabah Manisa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title