Haberler

Manisa Valisi Güvençer İhh Manisa Temsilciliğini Ziyaret Etti

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, "Birileri maalesef bizim bütün doğru yaptıklarımızı suistimal etti.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, "Birileri maalesef bizim bütün doğru yaptıklarımızı suistimal etti. Cezalarını da hem insani hem ilahi adalet karşısında çekecekler." dedi.

Vali Güvençer, İHH Manisa temsilciliğini ziyaret ederek dernek başkanı Necmettin Okumuş ve yönetim kurulu ile bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Vali Güvençer, İHH Manisa temsilcisi Okumuş'tan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İHH olarak Manisa'ya hizmet etmeye çalıştıklarını söyleyen Okumuş, "Yardım işinde biz de varız diyerek insanlarımıza yardım etmeye çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra da mazlumlara, yardıma muhtaçlara karşı yardım elimizi uzatacağız." dedi.

Çalışmalarından dolayı İHH'yı tebrik eden Vali Güvençer, "İHH çatısı altındaki çalışmalarınızı tebrik ediyorum. Gönüllülük esasına dayalı yardımlarınız binlerce, milyonlarca kişiye fayda sağlıyor. Ülkemizin sivil toplum kuruluşlarına ihtiyacı var. Sizler bu boşluğu dolduruyorsunuz" diye konuştu.

Türk halkının son dönemde yaşadıklarını kısa süre içerisinde atlatacağını kaydeden Vali Güvençer, "Türk milleti 15 Temmuz'da sergilediği büyük basiret ve feraset ile bu alanda ne kadar kıymetli bir birikime sahip olduğunu gösterdi. Aynı feraset ve basiret bu sarsılan güven ilişkilerini de çok kısa zaman içerisinde tamir etmeye yetecektir. İnsan ilişkilerinde muhabbet ve güven mutlak esastır. Geçmişte biz birilerine muhabbet besledik. Birbirimize muhabbet ve güven besledik. Ama bunlar fıtri, insani aynı zamanda da İslami ve milli düsturlardır. Elbetteki insanlar birbirini sevecektir. Bozulan insani ilişkilerimiz yeniden düzelecektir. Birileri maalesef bizim bütün doğru yaptıklarımızı suistimal etti. Cezalarını da hem insani hem ilahi adalet nezdinde görecekler. Buradan ağzımız yandı diye olması gereken doğrulardan vazgeçerek birbirimize duyduğumuz muhabbet ve güveni kaybetmemiz, dayanışma duygularını eksiltmemiz, sorunlara kayıtsız kalmamız son derece yanlış olur." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Hakan Güvençer Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title