Haberler

Manisa TSO'dan Başkan Ergün'e Davet

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Coşkun ile Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap'ı makamında konuk etti.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Coşkun, 24 Kasım günü TSO Bülent Koşmaz Hizmet Binası'nın açılışı ile Bülent Koşmaz Fen Lisesi'nin temel atma törenine Başkan Ergün'ü davet etti.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Coşkun, Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Ergün'ü TSO Bülent Koşmaz Hizmet Binası'nın açılışı ile Bülent Koşmaz Fen Lisesi'nin temel atma törenine davet eden Coşkun, kendilerini aralarında görmek istediklerini söyledi. Açılış ve temel atma törenlerine TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da katılacağını ifade eden Coşkun, aynı gün Hisarcıklıoğlu'nun Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü de bir ziyaret gerçekleştirmek istediğinin de altını çizdi. Açılış ve temel atma programlarında yer alacağını ifade eden Başkan Ergün ise Bülent Koşmaz'ın adının iki önemli yapıda adının yaşatılacak olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bülent Koşmaz Yaşar Coşkun Cengiz Ergün Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title