Haberler

    Manisa Tecrübesizlik Kurbanı

    Manisaspor'da teknik direktörü Tahir Karapınar, 2-0 öne geçtikleri maçı kaybetmelerini tecrübesizliğe bağladı.

    PTT 1. Lig'de mücadele eden Manisaspor'da teknik direktörü Tahir Karapınar, Adanaspor deplasmanında 2-0 öne geçmelerine rağmen maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek "Tecrübesizliğimizin kurbanı olduk" dedi.

    Karapınar, gazetecilere yaptığı açıklamada çok genç bir takım olduklarını, orta alanda top tutatamaları ve panik yapmaları nedeniyle Adanaspor'a yenildiklerini söyledi.

    Tecrübeli futbolcuları Mustafa Sarp, Kenan Barbaros ve İsmail Köse'nin takıma döndüğünde eksikliklerini giderme şansını yakalayacaklarını kaydeden Karapınar, "Genç futbolcularımızı bu konuda da idmanlarda eğiteceğiz. Tek sevindirici olan artık takımın gol atmayı öğrenmesi ve ortaya koyduğumuz oyun ümit vericiydi. Artık gol de atıyoruz. Ama çok basit goller yiyoruz. Üç duran toptan golleri yedik. Ümit Yasin’in maçı erken terk etmesi oyun düzenimizi bozdu. Panik yenilginin birinci nedeni. Panik yapmamayı da öğreneceğiz. Bu lig çok dengesiz, bizden kat, kat paralar harcayarak takım kuran ekiplerin aldığı sonuçlar ortada. Henüz ligin başındayız. Genç bir kadro ile uzun vadeli bir takım oluşturuyoruz" dedi.

    Takımda sakatlıkları devam eden futbolcular Süleyman Çelikyurt, Barbaros Bahadır Barut, İsmail Köse, Kenan Arslanoğlu, Gökdeniz Varol, Cenk Yılmaz'a Ümit Yasin'in de eklendiğini belirten Karapınar, takımın bu hafta oynayacağı Antalya maçı hazırlıklarına başladığını belirtti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İsmail Köse Manisaspor Adanaspor Karapınar Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title