Haberler

Oğlu İntihar Eden Kadından Yürek Burkan Söz

Güncelleme:

Manisa'da kendini pencere demirlerine asarak intihar eden 22 yaşındaki Osman Aymalı'nın annesinin "O artık kurtuldu. O artık melek oldu" sözleri yürekleri dağladı.

Manisa'nın Yunusemre İlçesi'nde oturan 22 yaşındaki Osman Aymalı, kendini pencere demirlerine asarak intihar etti. Gözyaşı döken anne Rukiye Urçkun'un, "O artık kurtuldu. O artık melek oldu" sözleri yürek burktu.

OĞLUNUN CESEDİNİ GÖRÜNCE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Bugün saat 09.30'da Yunusemre 75'inci Yıl Mahallesi 5381 Nolu Sokak'ta bulunan üç katlı apartmanın birinci katındaki boş dairenin dış pencere demirlerine asılı erkek cesedi görenler, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, üzerinden çıkan kimlikte ölen kişinin Osman Aymalı olduğunu belirledi. Polis, Aymalı'nın Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışan annesi Rukiye Urçkun'a haber verdi. Olay yerine gelen Urçkun, oğlunun cesedini görünce gözyaşlarına boğuldu.

"O ARTIK MELEK OLDU"

Urçkun polislere "Ben sakin olacağım. Sakin bir şekilde oğluma bakacağım. O artık kurtuldu. O artık melek oldu" sözleri yürük burktu. Rukiye Urçkun, sonrasında oğlunun cansız bedenine uzun uzun baktı. Bu sırada intihar eden gencin bazı arkadaşları da sinir krizi geçirdi. Olay yerinde yapılan inceleme sonrası Aymalı'nın cesedi, cenaze aracıyla Manisa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

3 GÜN ÖNCE İŞE GİRMİŞTİ

Osman Aymalı'nun intihar ettiği yere birkaç sokak mesafede oturduğu belirtildi. Aymalı'nın üç gün önce bir fabrikada işe girdiği, anne Rukiye Urçkun ile babası Hasan Aymalı'nın yaklaşık 7 yıl önce boşandığı, ancak tek oğulları için aynı evde kaldıkları kaydedildi.

BİR GÜN ÖNCE 'ANNE GEL BİRLİKTE İNTİHAR EDELİM' DEMİŞ

Rukiye Urçkun polise verdiği ifadede, oğlunun ruhsal sıkıntıları sebebiyle tedavi gördüğünü ve ilaç kullandığını, bir gün önce de kendisine "Anne gel birlikte intihar edelim. Eğer bana bir şey olursa üzülme" dediğini söyledi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yunusemre 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

ters köşeMobil-ANDROID:

dogru melek oldu. cehennem meleği. yan bobam yan offfffff......

2
30
yanıtYanıtla
Müslüman:

belki ALLAH onu affetmistir akli gitmistir belki ama sen o adam af olmadiysa bile senin yaptigin ALLAHIn daha cok zoruna gidiyor. tövbe etmessen sende yanarsin anam hemde ne yanarsin merak etme. biraz aciyin insanlara

yanıt8
yanıt1
anti akp:

13 yıllık AKP iktidarında güzelim ülke ne hale geldi kendini asan asana adam birde karşıya geçmiş gülüyor

5
26
yanıtYanıtla
nesine:

bende diyorum bazen intihar etsem de kurtulsam bu dünyadaki pisliklerden

12
18
yanıtYanıtla
balıkesirli muro:

22 yaşındaki adam nasıl melek oluyor. . . !!!! intihar edenler için kuranı kerim iyi okuyun. . !!!!

21
4
yanıtYanıtla
Psikolog:

konusma len. intihar ettigi vakit akil sagligi yerinde degilse ALLAH affeder. cocuk ilac kullaniyormus psikolojik sorunlari varmis. Hem bir anne kendini öyle teselli ediyorsa sana ne?? ALLAHmisiniz???

yanıt14
yanıt1
cok kötü:

üzücü canım yandı cok yaazık olmuş icim acıdı

21
0
yanıtYanıtla
HADİ BEH:

fazla tepkisiz bir anne. anne gibi değil de komşu gibi, sokaktan geçen herhangi biri gibi. adamın kendini astığı balkon demirinin bulunduğu evdeki kadın bile daha çok tepki göstermiştir eminim. bir koku var burnuma gelen, çok pis bir koku. . .

12
0
yanıtYanıtla
EbruMobil-IOS:

Kınamayın günahtır ayıptır vicdanlı olun Yazık Allah rahmet eylesin ruh sağlığı çok önemli büyük konuşmamak lazım kimse sağlıklı bir kafayla bu olaya gşrişmez

10
0
yanıtYanıtla
mehmetMobil-ANDROID:

Allah sabir versinnkimse evladini boyle bi sekilde kaybetmek istemez ama iliskileri sorunlu anne babalarin kendilerine bundan pay cikarmalari lazim

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title