Haberler

Manisa'nın Kurtuluş Günü Kutlandı

Güncelleme:

8 Eylül Manisa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yılı dönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Milli Egemenlik Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi.

Siyasi partilerin de çelenk sunduğu törene Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Durdu Kavak, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, daire müdürleri, askeri erkan, oda kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları katıldı. Tören de çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun gönderdiği kutlama mesajları okundu. Törende, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen çeşitli spor dallarında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından madalyaları verildi. Tören madalyaların verilmesinin ardından son buldu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdoğan Bektaş Cengiz Ergün Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title