Haberler

Manisa: Manisa Cezaevi'nde, Bayram ve Yeni Yıl Kutlaması

Manisa Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda Bulunan Tutuklu ve Hükümlüler, Kurban Bayramı ve Yeni Yılı Erken Kutladıkları Eğlence Programında Savcı ve Gardiyanlarla Karşılıklı Oynadı.

Manisa Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan tutuklu ve hükümlüler, Kurban Bayramı ve yeni yılı erken kutladıkları eğlence programında savcı ve gardiyanlarla karşılıklı oynadı.

Manisa Kapalı Ceza İnfaz Kurumu sinema salonunda düzenlenen eğlence programına Vali Refik Arslan Öztürk, Tugay Komutanı Tuğgeneral Naim Babüroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Sait Gürlek, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Tayfun Albayrak, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Özdemir, bayan ve erkek tutuklu ve hükümlüler katıldı. 500 mahkumun bulunduğu cezaevinde erken yapılan bayram ve yeni yıl kutlamasında konuşan Başsavcı Sait Gürlek, "Mahkum etiketinin altına baktığımızda insan kimliğini görürüz. Kimimiz bir anlık öfkeyle, kimimiz bir anlık dikkatsizlikle böyle bir suçun içerisinde olabiliriz. Olmaması için hiçbirimizin garantisi yok. Olmamalıyız ama, olduysa ondan sonrasına bakmamız gerekir. Burası bir okul olmalıdır, bir rehabilitasyon merkezi olmalıdır. Hiç kimse ömür boyu burada kalmayacaktır. Herkes belli süresini bitirince dışarıya çıkacaktır, ailelerine, sevdiklerine kavuşacaktır. O zaman burada iyi bir rehabilitasyon çalışması yaparak topluma iyi birer fert olarak dönmeliyiz" dedi.

Vali Refik Arslan Öztürk de, mahkumların yeni yılını ve bayramlarını kutladığı bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından cezaevinde gerçekleştirilen meslek kurslarını başarıyla tamamlayan mahkumlara sertifikaları, cezaevinin kitap kampanyasına destek veren kurum ve kuruluş temsilcilerine de teşekkür belgesi verildi.

Manisa'nın Erkan Yolaç'ı olarak tanınan sunucu Yılmaz Ünsal'ın organize ettiği programda, yerel sanatçılar birbirinden güzel şarkılar seslendirdi. Sunucu Yılmaz Ünsal, burada benzeri etkinliklere devam edeceklerini, çok yakında mahkumlar arasında ses yarışması yapmayı planladığını belirterek, programa gösterilen ilgiden dolayı protokole ve mahkumlara teşekkür etti.

Mahkumların savcı ve gardiyanlarla karşılıklı oynadığı programda, Vali Öztürk ve beraberindeki protokol üyeleri daha sonra kursiyer mahkumların yaptığı ayakkabı ve diğer el işi ürünleri sergisini gezdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title