Haberler

Manisa Küçük Ekin, Gözyaşları Içinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Küçük Ekin, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandıManisa'nın Ahmetli İlçesi'nde, içinde bulunduğu otomobilin kurşunlanmasıyla ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede ertesi gün yaşamını yitiren 5 yaşındaki Ekin Öz, ailesinin yaşadığı Turgutlu'da gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Küçük Ekin, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı

Manisa'nın Ahmetli İlçesi'nde, içinde bulunduğu otomobilin kurşunlanmasıyla ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede ertesi gün yaşamını yitiren 5 yaşındaki Ekin Öz, ailesinin yaşadığı Turgutlu'da gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Geçen 19 Mart akşamı Cambazlı Mahallesi'nde meydana gelen olayda R.K. (Ramazan Kızıl) (17), aralarında husumet bulunan kendisi gibi çiftçilik yapan amcasının oğlu Mehmet Ali Kızıl (25) ve 4 kişinin daha içinde bulunduğu 45 B 6497 plakalı hafif ticari araca tabancayla ateş açtı. 6 merminin isabet ettiği araçta bulunan 5 yaşındaki Ekin Öz ve dayısı Mehmet Ali Kızıl yaralandı. Silah seslerini duyan çevredekiler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Buradaki ilk müdahalenin ardından, durumu ağır olan küçük Ekin, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan küçük kız, doktorların müdahalelerine rağmen dün (salı) yaşamını yitirdi. Olayın ardından jandarma tarafından yakalanan saldırgan R.K., tutuklandı. Orhan Öz ve Ayşe Öz çiftinin, yedi yıl çocuk özlemi çekmelerinden sonra dünyaya gelen tek evlatlarını Ekin için bugün ikindide, ailesinin yaşadığı Turgutlu ilçesindeki Pazar Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, MHP'li Turgutlu eski Belediye Başkanı Yasin Hoşbilgin, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, küçük kızın ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kızının cenazesinde gözyaşlarına boğulan anne Ayşe Öz'ü yakınları teselli etmeye çalıştı. Kılınan namazın ardından küçük Ekin'in bir süre omuzlarda taşınan cenazesi Turgutlu İlçe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Turgutlu Ahmetli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title