Haberler

Manisa Kahkahaya Doydu

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘El Deliye Biz Akıllıya Hasret’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında 'El Deliye Biz Akıllıya Hasret' adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Manisa'ya tiyatroyu sevdiren ve birbirinden güzel oyunları sanatseverlerle buluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi, kamu yararına çalışan derneklere de destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında 'El Deliye Biz Akıllıya Hasret' adlı tiyatro oyunu Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Şubesi yararına sahne aldı. Kültür Merkezi Lale Salonu'nda sahnelenen oyunu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyespor Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Daire Başkanları, şube müdürleri ve çok sayıda Manisalı sanatsever izledi.

Rus yazar Valentin Katayev'in kaleme aldığı, yönetmenliğini Çiğdem Tunç'un yaptığı, Onur Sarıaltın, Özkan Ayalp, Sema Aras, Murat Parasayar, Çiğdem Tunç, Deniz Değirmenci, Iraz Bükre, Alper Çorumluoğlu, Ünal Zorer ve Aron Buniel'in oynadığı oyun, konusuyla ve oyuncularının performansı ile Manisalı seyircilere eğlenceli dakikalar yaşattı. 2 perdelik komedi türündeki oyunun sonunda oyuncular ayakta alkışlandı.

Oyunun sonunda Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Şubesi Başkanı Canan Balatlı, Çiğdem Tunç'a çiçek takdim etti. Canan Balatlı, "Oyunun gelirinin derneğimize bağışlanmasından dolayı daima bizlerin yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Canan Balatlı'nın ardından söz alan oyunun yönetmeni ve oyuncusu Çiğdem Tunç, "Manisa o kadar özel ki Instagram'da beni bulmak isterseniz, 'Çiğdemtunç45' diye yazarak bulabilirsiniz. Siz Manisalılar onu çok seviyorsunuz. Gerçek bir halk ve hizmet adamı olarak bilinen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e de bizleri sizlerle buluşturduğu için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sahneye davet edilen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Gülmeye ihtiyacımız olan şu günlerde bizlere tiyatro dolu komedi dolu bir gece yaşattınız. Kültür ve sanata her zaman destek olacağız. Manisa bunu hak ediyor" diye konuştu. Konuşmaların ardından Çiğdem Tunç, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Ergün'de oyunculara çiçek ve içerisinde Manisa'ya özgü ürünlerin bulunduğu hediye paketinden takdim etti.

Oyuncular, vatandaşlarla birlikte "Bir Başkadır Benim Memleketim" şarkısını söyledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Ergün Çiğdem Tunç Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title