Haberler

Manisa, İzmir Fuarının Gözdesi Olacak

Güncelleme:

Ege bölgesinin 2'nci büyük ili olan, Tarım, Sanayi ve içinde barındırdığı kültürel öğeleriyle önde gelen şehirlerden bir tanesi olan Manisa, bu yıl 85'nci kez gerçekleştirilecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nın onur konuğu olacak.

Bu yıl 85'inci kez gerçekleştirilecek olan ve 26 Ağustos'tan başlayacak ve 4 Eylül'e kadar sürecek İzmir Enternasyonal Fuarı'nın onur konuğu Manisa olacak Yaklaşık 2 bin metrekarelik alanda yer alacak olan Manisa standında Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil ve Yaşar Coşkun yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Fuar öncesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Manisa'yı fuarda en iyi şekilde temsil etmesi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil, Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve Yunusemre Belediyesi MHP'li Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, yapımı devam eden Manisa standında incelemelerde bulundular. 2 bin metrekarelik alanda yer alacak olan Manisa standının Manisa'yı en iyi şekilde temsil edeceğini belirten Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, "İzmir Enternasyonal Fuarı yapılan en büyük fuarlardan bir tanesi. Manisa'yı bu fuarda en iyi şekilde temsil etmemiz gerekiyor. 26 Ağustos'tan itibaren Manisa'yı binlerce vatandaşımıza en iyi şekilde tanıtma fırsatı bulacağız. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor" diye konuştu.Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun ise Manisa'nın tanıtımı açısından İzmir Fuar'ının çok iyi bir firsat olduğunu Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Fuar Standı ve Manisa'nın tanıtımına büyük önem verdiğini belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yaşar Coşkun Eylül İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title