Haberler

Manisa'dan Kısa Kısa

Saruhanlı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından "Temizliğe Davet Var Projesi" başlatıldı.

Saruhanlı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından "Temizliğe Davet Var Projesi" başlatıldı.

Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, gazetecilere açıklamasında proje kapsamında 50 vatandaşa kendi evlerinde, vakıf tarafından istihdam edilen kişilerce ev temizliği, çamaşır yıkama, ütü, bulaşık temizliği ve diğer ihtiyaçların karşılanması alanında hizmet verildiğini söyledi.

Projenin bölgede ilk defa Saruhanlı'da başladığı ve proje kapsamında şu an 4 personelle evlerde temizliğin yapıldığına dikkati çeken Kanyılmaz, bugüne kadar 32 ev temizlendiğini belirterek, projenin bir sene boyunca devam edeceğini bildirdi.

- Dünya KOAH Günü etkinlikleri

Dünya KOAH Günü dolayısıyla Manisa Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Manolya Meydanı'nda vatandaşlara ücretsiz solunum fonksiyon testi ve karbondioksit ölçümü yapıldı.

KOAH hastalığına dikkati çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla stant açarak vatandaşlara ücretsiz olarak test yaptıklarını belirten İl Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Galip Köroğlu, sigara içenlere kullanıcı etkisini göstermek amacıyla solunum fonksiyon ve karbondioksit testi yaptıklarını aktardı.

Köroğlu, "KOAH'ın hem hastalık yükü açısından hem ölüm yükü açısından hem dünyada hem de Türkiye'de üçüncü sırada yer alıyor. Arka planda özellikle sigaranın bu hastalığa yol açması nedeniyle sigara kullanımının önlenmesini amaçlıyoruz" dedi.

Başkan'dan namağlup takıma baklava ikramı

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Süper Amatör Küme B Gurubunda bir maç eksiği ile namağlüp lider olan Sarıgöl Belediyespor oyuncularını antrenmanda ziyaret ederek, deplasmanda oynanacak Demirci Belediyespor maçı öncesi moral verdi.

4 Eylül Stadında antrenman yapan futbolcuları ziyaret ederek baklava ikram eden Başkan Selçuk, takıma tam destek verdiklerini belirtti.

Selçuk, "Bu yıl şampiyonluk için varız. Geçmiş belediyelerin futbol takımına yaptığı masrafı biz iki katına çıkardık. Artık, bizler takımımızdan bol gollü galibiyetler bekliyoruz. Sarıgöl olarak, belediye olarak sizlerleyiz. Destek bizden,başarı sizden olacak" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Saruhanlı Sarıgöl KOAH Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title