Haberler

Manisa'dan Kısa Kısa

Manisa PTT Başmüdürlüğü'nda dağıtım hizmetlerinde kullanılmak üzere alınan 41 yeni motosiklet hizmete girdi.

Manisa PTT Başmüdürlüğü'nda dağıtım hizmetlerinde kullanılmak üzere alınan 41 yeni motosiklet hizmete girdi.

Manisa Posta İşleme ve Dağıtım Merkezi'nde düzenlenen programla Manisa PTT Başmüdürlüğü motosiklet filosuna 41 adet yeni motosiklet daha eklendi. Programda, posta dağıtıcılarına anahtarları ve ruhsatları teslim edildi.

PTT Manisa Başmüdürü Şerif Kaçmaz, törende yaptığı konuşmada, filoya yeni eklenen motosikletle postaların daha hızlı ve güvenli şekilde ulaştırılacağını belirtti.

Motosiklet filosunun yapılan takviyeyle 87 araca çıktığını kaydeden Kaçmaz, "Her zaman olduğu gibi bundan sonra da sunmuş olduğumuz hizmetlerde vatandaşlarımızın menfaati ve temennileri doğrultusunda gerekli çalışmaların yapılacağını belirtmek istiyorum" dedi.

Konuşmaların ardından motosikletlerin test sürüşü yapıldı.

Saruhanlı'da mantar zehirlenmesi

Saruhanlı ilçesine bağlı Taşdibi Mahallesi'nde 2 kişi yedikleri mantardan dolayı zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Taşdibi Mahallesi'nde Neriman Zengin (51) ile Buket Zengin (22), dağdan topladıkları mantarları evlerinde pişirerek yedikten bir süre sonran baş dönme ve mide bulantısı rahatsızlığı ile Saruhanlı Devlet Hastanesine başvurdu.

Yapılan muayenede yedikleri mantardan zehirlendikleri tespit edilen şahıslar, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

-Şehzadeler Kaymakamı öğrencilere sözünü tuttu

Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Dr. Ömer Faruk Meriç İlkokulu Voleybol Takımı'na okulu önceki ziyaretinde verdiği tutarak malzeme desteği sağladı.

Çorumluoğlu, Dr. Ömer Faruk Meriç İlkokulu'nu beraberindeki heyetle ikinci kez ziyaret ederek, okulun voleybol takımının ihtiyaç duyduğu malzemeleri teslim etti.

Törende konuşan Çorumluoğlu, önceki karne dağıtım töreninde öğrencilerin kendilerinden voleybol spor malzemeleri talep ettiğini hatırlatarak, şunları söyledi:

"Bizler de çocuklarımızın yüzü gülsün, sorunları çözülsün ve ihtiyaçları görülsün diye sosyal yardımlaşma vakfımız aracılığı ile bu talebin karşılanmasını sağladık. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onların bütün ihtiyaçları bütün istekleri bizim için çok önemlidir. Bu nedenle Şehzadeler'de sporu sürekli olarak destekliyoruz desteklemeye devam edeceğiz."

Malzeme dağıtım törenine katılan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de ilçedeki her bir öğrencinin bir şehzade gibi yetişmesi için çalıştıklarını ifade ederek, "Sizlerin başarılarıyla iftihar edelim arzusundayız" dedi.

Kaymakam Çorumluğlu, okuldaki törenin ardından engelli öğrenci Kadir Adıyaman'ı da evinde ziyaret ederek, dizüstü bilgisayar hediye etti.

Kaynak: AA / Yerel

İsmail Çorumluoğlu Saruhanlı Meriç Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title