Haberler

Manisa'dan Kısa Kısa

Gümrük kaçağı 33 bin 600 paket sigara ele geçirildi.

Manisa'da düzenlenen operasyonda, gümrük kaçağı olduğu belirlenen 33 bin 600 paket sigara ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince şüphe üzerine durdurulan kamyonetteki aramada, çeşitli yerlere zulalanmış halde 33 bin 600 paket gümrük kaçağı sigara bulundu.

Olayla igili araçtaki 2 kişi, gözaltına alındı.

"Spil'e, teleferikle çıkacağız"

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Spil Dağı At Alanı Milli Parkı'ndaki tesislerin, belediyeye devredileceğini açıkladığını hatırlattı.

Spil Dağı'nın kent turizminin gelişmesindeki önemine değinen Çelik, şunları kaydetti:

"Orman ve Su İşleri 4. Bölge Müdürlüğünce Spil'le 20 milyon liralık altyapı işi yapıldı. Burası Manisa'nın, Şehzadeler'in bir değeri. Bakanımız, bu alanı bize verdi. Artık teleferik hayali de gerçek olacak. Manisa'nın turizmine katkı sağlayacak. Spil'e, teleferikle çıkacağız. Manisa'da oturup da hala Spil'e gitmeyenler var. Öğrencilerimizi doğa eğitimlerine götüreceğiz, temiz havada piknik yapmalarını sağlayacağız."

Evi yanan aileye belediyeden destek

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Yeşiloba Mahallesi'ndeki yangında evi yanan İbrahim Abalı'yı ziyaret etti.

Selçuk, "Belediye olarak Abalı ailesine gerekli ev eşyaları noktasında destek verilecektir" dedi.

Salihli Belediyesi borç nedeniyle arazi satacak

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, belde belediyelerinden kendilerine yüklü miktarda borç devredildiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Sadece Durasıllı beldesinden bize geçen borç miktarı, 4 milyon 600 bin lira. Bu borçları, Beylikli, Eldelek, Karayahşi, Kemerdamları, Poyrazdamları, Köseali ve Durasıllı Mahallelerindeki tarlaların satışı ile gidermeyi amaçlıyoruz. Satışa çıkarılacak arsalar, 14 parçadan oluşuyor ve yaklaşık 350 dönüm." - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Ömer Faruk Çelik Selami Selçuk Veysel Eroğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title