Haberler

Manisa'dan Kısa Kısa

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri dilencilere yönelik operasyon düzenledi.

Manisa'ya bağlı ilçelerden gelen ve dilencilik yaptığı tespit edilen grubu Çatal Mezarlığı civarında durduran ekipler, kent merkezine giriş izni vermedi.

Salihli ilçesinden gelen grubu da takibe alan zabıta ekipleri, grup üyelerinin çeşitli suçlara karışabileceği şüphesiyle Manisa Emniyet Müdürlüğü'ne bilgi verdi.

Dilenciliğin önüne geçmek için kararlı şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, "Dilencilik haksız kazanç kapısı ve halkın huzurunu bozan bir uygulamadır. Farklı yaş gruplarındaki dilencilere  5326 sayılı Kabahatler Kanunu'nun 33. Maddesi gereğince yasal işlem gerçekleştirdik ve şehir dışına çıkışlarını sağladık" dedi.

- Kapalı Spor Salonu törenle hizmete açıldı

Saruhanlı Belediyesi ile Zafer Kalkınma Ajansı işbirliğiyle yaptırılan Saruhanlı Belediyesi Kapalı Spor Salonu törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Garnizon Komutanı Serhat Karakuş, Manisa Sağlık İl Müdürü Ziya Tay, Şehzadeler İlçesi Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile vatandaşlar katıldı.

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, 5 yıl içinde ilçede sosyal tesisler, kanalizasyon şebekesi, içme suyu, arıtma tesisleri gibi önemli çalışmalar yaptıklarını belirtti.

TYD'den Gazilere yemek

Türkiye Yardımsevenler Derneği Manisa Şubesi, Gaziler günü dolayısıyla gazi ve ailelerini kahvaltıda biraraya getirdi.

Ulupark'taki kahvaltıya Jandarma Albay Bülent Mercan, Türkiye Harp Malulü ve Gaziler Derneği Başkanı Ümit Taydaş, dernek yönetim kurulu üyeleri ile yaklaşık 250 gazi ile ailesi katıldı. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Saruhanlı Belediyesi Aydoğan Salihli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title