Haberler

Manisa'dan Kısa Kısa

Soma’da 4 milyon dolarlık Otel’in temeli atıldı.

Soma'da bir firma tarafından yaptırılacak 4 milyon dolarlık otelin temeli atıldı.

Turgutalp Zafer Mahallesi Bergama Caddesi'ndeki 4 yıldızlı otelin temel atma törenine Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, AK Parti Manisa milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi ve Muzaffer Yurttaş, Soma Kaymakamı Bahattin Atçı ile belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Törende konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, kamunun önemli hizmetlerinin yanı sıra özel sektörün de Soma'ya yatırımlar yaptığını vurguladı.

Çullugörece köyü İlkokulu eğitime açıldı

Saruhanlı'ya bağlı Çullugörece köyünde devlet vatandaş işbirliği ile yaptırılan 2 derslikli çelik konstrüksiyon okul binası törenle hizmete açıldı.

Açılışa Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, AK Parti Manisa milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz ile il ve ilçedeki daire amirleri ve köylüler katıldı.

Törende konuşan Vali Savaş, açılışı yapılan okulun 20 bin lirasının köylülerden, 43 bin lirasının da İl Özel İdare imkanlarıyla karşılandığını belirtti.

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası'ndan eğitime destek

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinde çeşitli okullardaki öğrencilere ayakkabı, defter ve mont yardımı yapıldı.

Yardımların 2009 yılından bu yana yapıldığını kaydeden Oda Başkanı Mustafa Seyhan, bu yıl Alaşehir ve Sarıgöl'de toplam 500 çift ayakkabı, 1 ton defter, 380 montun ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldığını bildirdi.

Salihlili judocular turnuvada başarı elde etti

Salihli Belediyespor Judo Takımı, 46 sporcu ile Manisa'da katıldığı şampiyonada başarı elde etti.

Salihli Belediyespor Judo Antrenörü Oktay Ayaz, şunları söyledi:

"Kulübümüz 46 sporcusuyla Manisa'da katıldığı turnuvada takım halinde süper minikler il şampiyonu, minikler il 3.sü ve yıldızlarda il şampiyonu oldu. Ayrıca 18 sporcumuz altın madalya, 15 sporcumuz gümüş madalya, 12 sporcumuzda bronz madalya kazandı. Belediyespor judo takımı olarak katıldığımız turnuvadan takım halinde başarılı olmamız bizi memnun ediyor. Sporcularımı tebrik ediyorum." - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title