Haberler

Manisa'dan Güvenlik Güçlerine "Kuru Üzüm" Gönderildi

Manisa'da bir grup iş adamı, terör operasyonlarının devam ettiği bölgelerde görev yapan güvenlik güçlerine, yörede yetişen kuru üzüm ve zeytin gibi ürünlerin bulunduğu hediye paketlerini gönderdi.

Manisa'da bir grup iş adamı, terör operasyonlarının devam ettiği bölgelerde görev yapan güvenlik güçlerine, yörede yetişen kuru üzüm ve zeytin gibi ürünlerin bulunduğu hediye paketlerini gönderdi.

Manisalı iş adamı ve eski Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada vatanın bölünmez bütünlüğü için mücadele veren güvenlik güçlerinin zor şartlara göğüs gerdiğini, onların çabalarına katkı vermek ve moral destek sağlamak istediklerini ifade etti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa milletvekili Selçuk Özdağ'ın yönlendirmesiyle bir araya gelen iş adamlarının girişimiyle kentte yetişen dünyaca ünlü ürünlerin bir araya getirildiği kolilerin hazırlandığını ve ilk tırın yola çıktığını anlatan Orhan, kolilerde başta çekirdeksiz kuru üzüm ve zeytin olmak üzere kentte üretilen tekstil ürünlerine de yer verildiğini kaydetti.

Orhan, ilk tırda bin 500 kolinin gönderildiğini, gelecek günlerde ikinci tırın yollanacağını de aktardı.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ ise Manisalı iş adamları ve hayırseverlerin kendisine, canla başla mücadele eden güvenlik güçlerine çam sakızı çoban armağanı hediyeler vermek istediklerini aktardığını, bu talep üzerine düzenlenen kampanya kapsamında hazırlanan kolilerin ilk partisinin bölgeye gönderildiğini anlattı.

Silopi ve Cizre'de sokağa çıkma yasağının devam ettiğini hatırlatan Özdağ, şöyle konuştu:

"Teröristle mücadelenin yanında bölücülerle de mücadele edeceğiz. O bölgede zaten halk söylüyor. Halk PKK'dan şikayetçi. Çünkü PKK kuralı olmayan alçak bir örgüttür. İmamı, çocuğu, polisi, sivili öldürüyor. Kalkınmayı engelliyorlar. Ambulansları bombalıyorlar. Orada yavaş yavaş sivil toplum kuruluşları da tepkilerini göstermeye başladı. Güvenlik güçlerimiz mücadele etmeli ama halk da bir yandan PKK'ya tepkisini göstermeli. Bizler birlikte yaşama iradesini ortaya koyma mecburiyetindeyiz. Onun için devletimiz maddi ve manevi ne gerekiyorsa yapmaya devam edecek. Etrafımızda ateş çemberi var bu çemberi yarmak için içimizde birlik beraberliğe ihtiyacımız var."

Terör örgütü PKK'nın bölgede 73 okulu yaktığını, yaklaşık 1 milyar liralık zararın söz konusu olduğunu belirten Özdağ, bu okulların devletin imkanları ve hayırseverlerin katkılarıyla en kısa zamanda yeniden eğitime kazandırılacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Serhat Orhan Selçuk Özdağ AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Everton Liverpool maçı CANLI izle! 24 Nisan Everton Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title