Haberler

Manisa'daki Trafik Denetimleri - CHP Grup Başkanvekili Özel

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - CHP Grup Başkanvekili Özel'in açıklamaları Manisa'daki trafik denetimleri- CHP Grup Başkanvekili Özel: "Şehirlerarası yolda açık kasada insan taşınmasına engel olunmasına kimsenin bir şey dediği yok. Ama köy yollarında, tarlalarda çiftçiye eziyet ediyorlar" CHP Grup Başkanvekili ve Manisa milletvekili Özgür Özel, Gölmarmara'da 15 tarım işçisinin ölümüyle sonuçlanan kaza sonrası Manisa'da trafik denetimlerinin artırıldığını belirterek, "Şehirler arası yolda açık kasada insan taşınmasına engel olunmasına kimsenin bir şey dediği yok. Ama köy yollarında, tarlalarda çiftçiye eziyet ediyorlar" dedi.Gölmarmara'da çiftçilerin sorunlarını dinleyen Özel, bazı kamu kuruluşu yöneticilerinin son dönemde artan denetimler ve kesilen cezalardan CHP'yi sorumlu gösterdiğini savundu.Kaza sonrası Manisa Vali Erdoğan Bektaş'ın talimatları doğrultusunda kazanın olduğu bölgede ve ilçelerde açık kasa kamyonetlerle ve traktörlerde tarım işçisi taşımacılığı yapanlara yönelik polis ve jandarma tarafından denetimlerin sıkılaştırıldığını bildiren Özel, şöyle konuştu: "Şehirler arası yolda açık kasada insan taşınmasına engel olunmasına kimsenin bir şey dediği yok. Ama köy yollarında, tarlalarda, bağlarda, bırakın minibüsü traktörün zor girdiği yerlerde çiftçiye eziyet ediyorlar. Büyük cezalar kesmeye çalışıyorlar. Saruhanlı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe müdürlüğü yetkilileri, CHP milletvekillerinin vermiş olduğu bir önergeden dolayı bu uygulamanın yapıldığını söylüyorlar. Bunların tamamen yalan ve yanlış bilgiler olduğunu ifade etmek isteriz. Bugün çiftçiye zulmedenler, sorumluluğu almak yerine bir takım yalanlara sığınıyorlar. Kimse yaptığı zulmü bizim üzerimize yıkmasın. Devlet memuru devlet memuru gibi davranacak. Devlet memuru siyaset yapmaya çalışırsa onun alnını da gider orada karışlarız."

Kaynak: AA / Güncel

Erdoğan Bektaş Gölmarmara Özgür Özel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona-PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona-PSG maçı şifresiz mi? 16 Nisan 2024 Salı Yayın akışı! Bugün kanallarda ne var? Bugün hangi diziler var? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mart Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title