Haberler

Manisa'daki Ev Yangını

Güncelleme:

Selendi'de dün gece 2 evin hasar gördüğü yangında evde bulunan iki çocuğun hafif şekilde yaralandığı belirtildi.

Selendi'de dün gece 2 evin hasar gördüğü yangında evde bulunan iki çocuğun hafif şekilde yaralandığı belirtildi. Tepeeynihan Mahallesi'nde çıkan yangında evleri hasar gören Hatice Çankaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada 15 yıllık birikimlerinin yanarak kül olduğunu söyledi.

Bir süre önce kalp ameliyatı olduğunu, ilaçlarını almak için Selendi'ye eczaneye gittiği sırada yangın çıktığını anlatan Çankaya, şöyle konuştu; "Yangın çıktığı sırada 12 ve 10 yaşlarındaki iki çocuğum evdeydi. Çocuklarım buzdolabından bir ses geldiğini duymuşlar. Küçük bir patlama olmuş ve evde yangın çıkmış. Kendi çabalarıyla dışarıya çıkan kızımın yüzünde, küçük oğlumun ise elinde hafif yanıklar oluşmuş. Onları Allah korumuş" dedi.

Yangın söndürme çalışmaları sırasında ahıra ait duvarın yıkılması sonucu 2 inek, 2 buzağı ve bir eşeğin telef olduğunu da belirten Çankaya, "Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bütün birikimlerimiz ve geleceğimiz yanıp kül oldu. Yardım elinin uzatılmasını bekliyoruz. Bizim yapacak gücümüz kalmadı" diye konuştu. Evleri kullanılamaz hale gelen Çankaya ailesi, köy okuluna ait lojmanlara yerleştirildi. Hasar gören diğer evin sahibi Halit Çelikkaya ise yangın sırasında rüzgarın yön değiştirmesiyle evlerinin ağır hasar almaktan kurtulduğunu belirtti.İtfaiye yetkilileri, yangının mutfak bölümünde bulunan bir ısı kaynağından çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde durulduğunu belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Çankaya Selendi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title