Haberler

Manisa'da Trafik Kazaları: 1 Ölü, 7 Yaralı

Manisa'nın Selendi ve Sarıgöl ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında bir kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Manisa'nın Selendi ve Sarıgöl ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında bir kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Selendi ilçesi Karşıova Mahallesi'nde, Nurullah Kova'nın (62) kullandığı 35 AJ 7451 plakalı kurbanlık taşıyan kamyonet ile Eyüp Korkulu (28) idaresindeki 45 U 6960 plakalı motosikletle çarpıştı.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Korkulu, kaldırıldığı Selendi Devlet Hastanesindeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kamyonet sürücü Kova, gözaltına alındı.

Astsubay olan Korkulu'nun Şırnak'taki Gabar Dağı Seslice Karakolu'nda görev yaptığı ve yıllık izin için memleketinde bulunduğu öğrenildi.

Sarıgöl'de, İzmir yönüne giden Hüsamettin Akkaya yönetimindeki 54 SB 6941 plakalı otomobil, Özpınar Mahallesi Eşme-Alaşehir yol kavşağında, Ali Durmuş'un kullandığı 45 KA 6623 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada yaralanan sürücülerle Mustafa ve Neslihan Akkaya, Hayriye Güney, Ümmü Durmuş ve Emine Tosun, hastanelere kaldırıldı.

Sürücü Durmuş'un hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Akkaya ailesinin, İzmir'e kız istemeye gittiği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Durmuş Sarıgöl Selendi 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title