Haberler

Manisa'da Su Paneli Düzenlendi

Güncelleme:

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, suyun kalitesi ve sürdürülebilirliği konusunda Ege ve Florida Üniversitesi işbirliğiyle Manisa'da "Su Paneli" düzenledi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından suyun kalitesi ve sürdürülebilirliği konusunda Ege Üniversitesi ve Florida Üniversitesi işbirliğiyle Manisa'da "Su paneli" düzenlendi.

Ziraat Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen panele, Florida Üniversitesi'nden Dr. Mark Clark, Dr. Gürpal Toor, Prof. Dr. Mitat Hantal, Dr. Gail Hansen, Dr. Esen Momol ve Tom Wichman ile Ege Üniversitesi'nden Prof. Dr. Necip Tosun, Dr. Hayriye İplikçi, TÜSKOOP-BİR Genel Başkanı Halis Uysal, DSİ 22. Bölge Müdürü Yakup Gülay, Manisa Ziraat Odası Başkanı Nuri Sorman, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç konuşmacı olarak katıldı.

Panelin açılışında konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Manisa İl Müdür Vekili Gürsel Doğan, Florida Üniversitesi ile su kullanımına yönelik projelerin üretileceğini ve bu kapsamda ilk defa Florida Üniversitesi'nde su kullanım takımının oluşturulduğunu belirtti.

Doğan, şunları söyledi:

"Artan şehir nüfusu içme ve kullanma suyu ile tüketim yaptığı gibi evsel atıklarla da kirlilik için tehdit oluşturmaktadır. Artan nüfus artmayan tarım sahalarında birim alandan verim artışını tetiklemektedir. Suyun kalitesini ölçmek, topraklarımızı daha yakından tanımak ve doğru gübreleme yapmak için Tarımsal Analiz laboratuvarımız bulunmaktadır. laboratuvarımızda yıllık ortalama 4 bin adet toprak, 100 adet su, 70 adet yaprak, 50 adet kimyevi gübre analizi yapılmaktadır."

Doğan, çiftçileri su konusunda bilinçlendirmeye yönelik eğitim çalışmalarının süreceğini ifade etti. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Ege Üniversitesi Gürsel Doğan Florida Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title