Haberler

Manisa'da Polis Memurunun Şehit Edilmesi

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, ilçede bir polis memurunun şehit edilmesi nedeniyle seçim çalışması programlarını bir süreliğine iptal ettiklerini söyledi.

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, ilçede bir polis memurunun şehit edilmesi nedeniyle seçim çalışması programlarını bir süreliğine iptal ettiklerini söyledi.

Gedizli yaptığı açıklamada, şehit polis memuru Ömer Faruk Aydın'ın acısını yaşadıklarını belirterek, "Görevi başında şehit olan polisimiz Ömer Faruk Aydın kardeşimize Allah'tan rahmet, başta şehidimizin yakınları olmak üzere, tüm emniyet mensuplarımıza ve milletimize başsağlığı dileriz" dedi.

Yaşanan olayın tüm ilçeyi üzdüğünü aktaran Gedizli, "23 yaşındaki genç polisimiz Ömer Faruk Aydın'ın şehit olması teşkilatımızı da derin üzüntüye sokmuştur. Bu sebeple 7 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçim çalışmalarına bugün ara vermiş bulunmaktayız. Sesli anonsumuz, mahalle ziyaretlerimiz ve mitingimiz olmayacak" diye konuştu.

Turgutlu'da dün gece durdurulmak istenen 35 DA 8402 plakalı otomobil, Ergenekon Mahallesi Kavşağı'nda polis memuru Ömer Faruk Aydın'a (23) çarparak kaçmıştı. Hastaneye kaldırılan 2 yıllık polis memuru Aydın, şehit olmuş, kovalamaca sonrası otomobilde bulunan 4 kişi, Ahmetli ilçesinde yakalanmıştı.

Kaynak: AA / Yerel

Ömer Faruk Aydın Ak Parti Turgutlu Yerel Haberler

title