Haberler

Manisa'da Kavgayı Ayırmak İsterken Yaralanan Polisin Durumu Ciddiyetini Koruyor

Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Alaşehir ilçesindeki kavgayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığını, yaralanan polis memurununu ise hayati tehlikesinin devam ettiğini söyledi.

Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Alaşehir ilçesindeki kavgayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığını, yaralanan polis memurununu ise hayati tehlikesinin devam ettiğini söyledi.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde Roman iki aile arasında çıkan silahlı kavgada yaralanan 40 yaşındaki polis memuru Ramazan Yılmaz'ın Salihli Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor. Salihli Devlet Hastanesi'ne gelerek Başhekim Gökhan Gürsoy'dan yaralı polisin durumu hakkında bilgi alan Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. Alaşehir ilçesindeki silahlı kavgada 2 kişinin hayatını kaybettiğini ve 1'i polis 3 kişinin yaralandığını ifade eden Bilgiç, olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığını söyledi. Olay yerine giden polis memuru Yılmaz'ın açılan ilk ateş sonucu yaralandığını belirten Bilgiç, "Polis memurumuz Salihli Devlet Hastanesi'nde başarılı bir ameliyat gerçekleştirildi. Ancak durumu kritik ve hayati tehlikesi devam ediyor. Yaralı polisimizin tedavisi yoğun bakımda devam edecek" dedi.

Alaşehir ilçesine takviye ekipler gönderdiklerini dile getiren Bilgiç, "Bu saatten sonra olabilecek gelişmelere karşı gerekli çalışmalarımız yürüyecek" diye konuştu.

Bilgiç, silahlı kavganın çıkış nedeni hakkında henüz bilgi edinemediklerini sözlerine ekledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Yılmaz Alaşehir Salihli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title