Haberler

Manisa'da İl Spor Merkezleri Açıldı

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 19 farklı branştaki İl Spor Merkezleri’nin açılışını Spor Teşkilatının 77. kuruluş yıl dönümünde Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen törenle gerçekleştirdi.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 19 farklı branştaki İl Spor Merkezleri'nin açılışını Spor Teşkilatının 77. kuruluş yıl dönümünde Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen törenle gerçekleştirdi.

Açılış törenine Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkan Vekili Şerif Gül, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fevzi Yüksel, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı, Taekwando İl Temsilcisi Gökay Budak, ASKF Başkanı İsmail Aydın, antrenörler ve vatandaşlar katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Bu yıl teşkilatımızın 77. yılını kutluyoruz. Bugün itibari ile il spor merkezi faaliyetlerimiz 7 tesiste 43 antrenörümüz ile yapmaktayız. 7 tesisimizde atletizm, voleybol, basketbol, güreş, okçuluk, tenis, wushu, tekvando, futbol, masa tenisi, judo, hentbol, badminton, jimnastik, muay thai, tekerlekli sandalye tenis ve yüzme olmak üzere 19 farklı branşta kurslar açıldı. Sportif faaliyetlerde bugün itibariyle yüzme branşına 561, diğer branşlara 620 olmak üzere toplamda ise bin 181 çocuk ve gencimiz kayıt yapmıştır." dedi.

Sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirdiklerini dile getiren Savaş Duman, "Toplamda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile 118, Emniyet Müdürlüğü ile 100 sporcumuz sporla tanışmış bulunmakta.Ayrıca, imkanı olmayan 415 çocuğumuz da yüzme imkanı ile tanışmıştır. Spor yapan çocuklarımızın kişilik gelişimi, sosyalleşmesi ve çalışma azmi de artmaktadır. Spor yapan ve bize çocuklarını spor için yollayan tüm velilerimize teşekkür ediyor ve büyük alkışlıyoruz." diye konuştu.

İl Spor Merkezlerinde ise atletizm, voleybol, basketbol, güreş, okçuluk, tenis, wushu,tekvando, futbol, masa tenisi, judo, hentbol, badminton, jimnastik, muay thai, wushu, tekerlekli sandalye, tenis ve yüzme olmak üzere 19 farklı branşta kurslar açıldı. "Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın" sloganı ile Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl ve İlçe Müdürlükleri tarafından 5-18 yaş grubunda olan çocuklar ücretsiz olarak il Spor Merkezlerince verileceği belirtildi. İl Spor Merkezleri'nde sporla tanışan ve sporda büyük başarılar elde eden sporcuların yaptığı gösteriler ile devam eden tören,sembolik malzeme dağıtımı ile sona erdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Şule Uygur Yunusemre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title