Haberler

Manisa'da Feci Kaza: 3 Ölü, 2 Yaralı

Manisa'da feci kaza: 3 ölü, 2 yaralıMANİSA - Manisa'nın Salihli ilçesinde otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen feci kaza da, otomobilde bulunan 3 kişi hayatını kaybederken, kamyonette bulunan 2 kişi ise yaralandı.

Manisa'da feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı

MANİSA - Manisa'nın Salihli ilçesinde otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen feci kaza da, otomobilde bulunan 3 kişi hayatını kaybederken, kamyonette bulunan 2 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye kaza; Alaşehir- Denizli yolu Kabazlı Mahallesi yol ayrımı mevkiinde meydana geldi. Alaşehir yönünden, Salihli yönüne gitmekte olan Ömer Çıbıkyönetimindeki 45 KB 3350 plakalı otomobil, aynı istikametine gitmekte olan Servet Örskayayönetimindeki 34 BJB 73 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpma sonucu otomobil hurdaya dönerken, kamyonet ise üzüm bağına uçtu.

Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan Erdoğan Çıbık ve İbrahim Çıbık olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü Çıbık ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı Salihli Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü Örskaya ve kamyonette yolcu olarak bulunan Mehmet Aydınise, sağlık ekipleri tarafından Salihli Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Öte yandan feci kaza da hayatını kaybedenlerin ise akraba oldukları öğrenildi.

Polis kaza ile ilgili çalışma başlatırken, 2 yaralının ise hayati tehlikesinin bulunmadığı ifade edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Alaşehir Denizli Salihli 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title