Haberler

Manisa'da Demokrasi Nöbeti Coşkuyla Sonlandı

Manisa'da da tutulan demokrasi nöbeti, 27'inci gecesinde, geniş bir katılımla coşkuyla sonlandı.

Manisa'da da tutulan demokrasi nöbeti, 27'inci gecesinde, geniş bir katılımla coşkuyla sonlandı.

Darbe girişiminin yaşandığı gece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halkı meydanlara çağırmasıyla başlayan demokrasi nöbeti, Manisa'da da aralıksız tutuldu. Demokrasi Nöbeti'nin son bulduğu 27'inci geceye, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı AK Partili Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Çerçi, Doğa ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürü Rahmi Bayrak, sivil toplum örgütleri ile yaklaşık 5 bin Manisalı vatandaş katıldı.

Şehzadeler'de Cumhuriyet Meydanı'nı ellerinde Türk Bayraklarını dolduran vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'ın Beştepe'deki Cumhurbaşkanı Külliyesi'ndeki konuşmalarını kurulan dev ekranda canlı olarak izledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmaya çıkacağı sırada meydanı dolduran kalabalık "Dik Dur Eğilme Bu Millet Seninle" sloganları atarak, ellerinde Türk bayraklarını salladı. Meydanı dolduran vatandaşların kimileri oturdukları yerden, kimileri ise ayakta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını soluksuz bir şekilde izledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması bittikten sonra Manisalı vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla "Rabia" işareti yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ardından Manisa'da etkinliğe katılan protokol üyeleri, meydanda kurulan sahneye çıkarak halkı selamladı. Gecede sahne alan Türk Tasavvuf Musiki Korusu konseri de halk tarafından ilgiyle izlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ömer Faruk Çelik Yunusemre Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title