Haberler

Manisa'da Coşkuner Rüzgarı

Türk Sanat Müziği'nin sevilen seslerinden Hüner Coşkuner, Hemşeri Dernekleri Festivali çerçevesinde Manisa'da konser verdi.

Türk Sanat Müziği'nin sevilen seslerinden Hüner Coşkuner, Hemşeri Dernekleri Festivali çerçevesinde Manisa'da konser verdi.

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen konseri Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Azıkdil, eşi İnci Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu ile birlikte çok sayıda seveni izledi. Soğuk havaya rağmen söylediği şarkılarla kendisini izlemeye gelenleri coşturan Coşkuner, 'Duydum ki Unutmuşsun', 'Agora Meyhanesi' gibi şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Kendisini Manisalılarla buluşturan Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür eden Hüner Coşkuner, yaklaşık bir saat sahnede kaldı. Konserin sonunda sahneye çıkan Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Kent Konseyi Başkanı Mustafa Genç ile birlikte sanatçıya çiçek ve mesir macunu hediye ederek sahne performansı nedeniyle teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title