Haberler

Manisa'da Aksa Cami İbadete Açıldı

Manisa'da 3 Ocak 2011 tarihinde temeli atılan Reşatbey Mahallesi 287 sokak bulunan Aksa Cami düzenlene tören ile ibadete açıldı.

Manisa'da 3 Ocak 2011 tarihinde temeli atılan Reşatbey Mahallesi 287 sokak bulunan Aksa Cami düzenlene tören ile ibadete açıldı. Açılış töreni İmam Hatip Serdar Öz'ün Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Sırasıyla Cami yaptırma Derneği başkanı Necati Demir, ilçe müftüsü Ramazan Orhanlı, Salihli Müftüsü Nurullah Sadıç, İl Müftüsü Sinan Cihan, Alaşehir İlçe Müftüsü Mehmet Yiğin, Balıkesir İvrindi Müftüsü Refik Demirel birer açılış konuşması yaptı.

Birlik Cami İmamı Ahmet Öz'ün sunuculuğunu yaptığı açılış töreninde katılımcılara nohutlu pilav ve ayran ikram edildi. Yaklaşık Bin 500 kişinin aynı anda ibadet edebileceği Aksa Camisi'nin kubbe yüksekliğinin 25 metre olduğu ve yaklaşık 1 milyon TL'ye mal olduğu bildirildi. Açılışa Akhisar Belediye Başkan Vekili Zafer Aşkın, Başkan Yardımcısı Latif Çakmak bir çok sivil toplum örgütü ile vatandaşlar da katıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necati Demir Ahmet Öz Orhanlı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title