Haberler

Manisa'da 6 Adliye Personeline Fetö'den Tutuklama

MANİSA'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturması kapsamında gözaltına 14 adliye personelinden 6'sı tutuklandı, 7'si adli kontrol şartıyla olmak üzere 8 kişi ise serbest bırakıldı.

MANİSA'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturması kapsamında gözaltına 14 adliye personelinden 6'sı tutuklandı, 7'si adli kontrol şartıyla olmak üzere 8 kişi ise serbest bırakıldı.

Manisa'da FETÖ/PDY ile bağlantılı olduğu ileri sürülen şüphlilere yönelik, geçen 15 Ağustos'ta Manisa Adliyesi'ne, polis tarafından operasyon düzenlendi. Operasyonda 14 adliye personeli gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Arif Şimşek, Melike Şimşek, Kevser Güler, Esra Şahin, Makbule Şeker ile Özgür Nişancı tutuklandı. Diğer şüphelilerden A.Ç., S.K., Ş.B., E.M.K., B.G., E.C ve G.K. adli kontrol şartıyla, İ.G. ise savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Arif Şimşek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title