Haberler

Manisa'da 37 Polis Gözaltına Alındı (2)

Gözaltı SAYISI 37'E ÇIKTIManisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından darbe girişimi sonrası başlatılan Manisa merkezli operasyonda Elazığ, Aydın ve Bitlis'te de 6 emniyet personeli gözaltına alındı.

Gözaltı SAYISI 37'E ÇIKTI

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından darbe girişimi sonrası başlatılan Manisa merkezli operasyonda Elazığ, Aydın ve Bitlis'te de 6 emniyet personeli gözaltına alındı. Bu kişiler Manisa'ya getirilecek.

Bu arada Manisa merkez, Soma, Salihli, Demirci, Saruhanlı, Akhisar ve Turgutlu ilçelerinde gözaltına alınanların sayısı 37'ye yükseldi.

Aralarında komiser ile komiser yardımcılarının da bulunduğu şüphelilerin FETÖ terör örgütüne üye olmak, örgüt içerisindeki eylem ile faaliyetlere katılmak ve emniyet içinde faaliyet göstermek suçlamalarıyla gözaltına alındığı belirtildi.  Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, Manisa Emniyet Müdürlüğü Terörle Şubesi'nde sorgulanıyor.

KOMUTAN VEKİLİ TUTUKLANDI

Manisa'da darbe girişimi sonrası gözaltına alınan Yunusemre İlçe Jandarma Komutan Vekili Teğmen Salih Uyar ise sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede tutuklanırken, onunla birlikte gözaltına alınan Astsubay Kıdemli Başçavuş Coşkun Akçay ve uzman çavuş Müjdan Şen ise adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Elazığ Aydın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title