Haberler

Manisa'da 28 Okul Kapatıldı

Manisa'da, olağanüstü hal (OHAL) kapsamında 3 anaokulu, 8 ilkokul, 9 ortaokul ve 8 lise olmak üzere toplam 28 okul kapatıldı.

Manisa'da, olağanüstü hal (OHAL) kapsamında 3 anaokulu, 8 ilkokul, 9 ortaokul ve 8 lise olmak üzere toplam 28 okul kapatıldı.

OHAL Kapsamına Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname kapsamında 'Fethullah Terör Örgütü' ile ilişkili olduğu gerekçesiyle Soma'da 3, Kırkağaç'ta 3, Salihli'de 4, Alaşehir'de 3, Kula'da 2, Akhisar'da 2, Yunusemre'de 4, Turgutlu'da 7 okula kilit vuruldu. Kapatılan okulların; Soma Özel Birlik Ortaokulu, Kırkağaç Özel Betül Ortaokulu, Salihli Özel Zuhal Ortaokulu, Alaşehir Özel Gaye Ortaokulu, Kula Özel Ufuk Ortaokulu, Akhisar Özel Eminbey Ortaokulu, Yunusemre Özel Şehzade Mehmet Ortaokulu, Turgutlu Özel Gündüzalp Rabia Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Turgutlu Özel Zirve Gündüzalp Ortaokulu, Özel Salihli Önal Anadolu Lisesi, Özel Salihli Önal Ortaokulu, Turgutlu Özel Gündüzalp Anadolu Lisesi, Yunusemre Özel Şehzade Mehmet İlkokulu, Turgutlu Özel Gündüzalp Rabia Hatun Anadolu Lisesi, Yunusemre Özel Şehzade Mehmet Anadolu Lisesi, Soma Özel Birlik Anadolu Lisesi, Soma Özel Birlik İlkokulu, Salihli Özel Zuhal İlkokulu, Yunusemre Özel Şehzade Mehmet Anaokulu, Kırkağaç Özel Betül Anadolu Lisesi, Kula Özel Ufuk İlkokulu, Akhisar Özel Eminbey İlkokulu, Alaşehir Özel Gaye İlkokulu, Kırkağaç Özel Betül İlkokulu, Turgutlu Özel Gündüzalp Anaokulu, Turgutlu Özel Gündüzalp İlkokulu, Alaşehir Özel Gaye Anaokulu ve Turgutlu Özel Gündüzalp Rabia Hatun Lisesi olduğu belirtildi.

- Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırkağaç Salihli Soma Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title