Haberler

MANİSA Büyükşehirden Engellilere Anlamlı Destek

Güncelleme:

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Zihinsel Engeliler Eğitme ve Koruma Derneği'nin talebini geri çevirmeyerek, Anıtkabir gezilerine araç desteği verdi.

Verilen desteğin mutluluğunu yaşayan zihinsel engelli gençler ve aileleri Başkent Ankara'da Ata'nın huzuruna çıkmalarının onurunu yaşadı.

Sosyal ve kültürel faaliyetlere olan desteğini arttırarak sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kez Zihinsel Engeliler Eğitme ve Koruma Derneği'nin talebine karşılık verdi. Düzenledikleri Ankara gezisine araç desteği talep eden dernek yönetimi, Büyükşehir Belediyesi'nin kendilerine iki araç tahsis etmesiyle Ankara'ya doğru yola çıktı. Zihinsel engelli gençlerin aileleriyle birlikte katıldıkları gezide ilk olarak Anıtkabir ziyaret edildi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahını ziyaret eden heyet, bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdi. Anıtkabir gezisinin ardından gençler Ankara'nın çeşitli yerlerini gezme fırsatı da buldu. Dernek üyesi olan aileler de Manisalı gençlerin Ata'nın huzuruna çıkmanın gururunu yaşadığını, milli ve manevi duygularının arttığını söyleyerek, otobüs desteğinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anıtkabir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title