Haberler

MANİSA Büyükşehir Zabıta'dan Bayram Hazırlığı

Güncelleme:

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi seyyar satıcılara karşı geniş kapsamlı bir çalışma başlattı.

Konu ile ilgili zabıta şube müdürleri, personel müdürleri, amir ve komiserlerle toplantı yapan Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, yasal olarak işlerini yapan esnafın korunması adına seyyar satıcılara göz açtırmayacaklarını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, zabıta şube müdürleri, personel müdürleri, amir ve komiserlerle toplantı yaparak, Ramazan Bayramı öncesi seyyar satıcılara karşı geniş kapsamlı çalışma ve operasyon yapılması talimatını verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak vergisini, kirasını, sigortasını yatıran esnafların korunması için seyyar satıcılara müsamaha gösterilmeyeceğini belirten İra, "Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlarımızın alışverişini esnaflardan yapabilmesi için seyyar satıcılara yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Arife günü ilerleyen saatlere kadar bu çalışmamız devam edecek. Vatandaşlarımızdan da ricamız, alışverişini kayıt dışı yerlerden yapmaması. Görülen olumsuzluklarda Alo 153 zabıta hattımızı arayarak, şikayetlerinizi iletebilirsiniz. Biz esnafımızı korumak ve Manisa'mızı çirkin görüntülerden kurtarmak için görev başındayız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title