Haberler

Manisa Büyükşehir Engellileri Unutmadı

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes'te 4 yaşındaki zihinsel engelli İpek Bilgen ve hastalığı nedeniyle yürüyemeyen 66 yaşındaki Ayşe Karadon'a tekerlekli sandalye hediye etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes'te 4 yaşındaki zihinsel engelli İpek Bilgen ve hastalığı nedeniyle yürüyemeyen 66 yaşındaki Ayşe Karadon'a tekerlekli sandalye hediye etti. Tekerlekli sandalyeler Bilgen ve Karadon'a Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinasyon Şube Müdürü Ömer Duran tarafından teslim edildi.

Gördes'te doğuştan engelli olan 4 yaşındaki İpek Bilgen ile birlikte hastalığı nedeniyle yürüyemeyen 66 yaşındaki Ayşe Karadon'a Manisa Büyükşehir Belediyesi elini uzattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda alınan iki adet tekerlekli sandalye Bilgen ve Karadon'a verildi. İki aileyi de evlerinde ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinasyon Şube Müdürü Ömer Duran, engelli aileleri ziyaret ederek tekerlekli sandalyeleri teslim etti. Kendilerini unutmadığı için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür eden İpek Bilgen'in ailesi, kızlarının tekerlekli sandalyeye uzun zamandır ihtiyaç duyduğunu belirterek taleplerinin kısa sürede yerine getirilmesinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Elim Ayağım Oldu

Kendisine teslim edilen tekerlekli sandalyeyi alan 66 yaşındaki Ayşe Karadon ise yürüyemediği için tekerlekli sandalyenin eli ayağı olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ve selamlarını ileten Karadon, tekerlekli sandalye ile günlük ihtiyaçlarını artık kendisinin karşılayabileceğini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Gördes Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title