Haberler

Manisa Büyükşehir'den Kırsal Bölgelere Destekler Sürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, tarım ve hayvancılığın gelir kaynağı olduğu kırsal alanda hayvan içme suyu göletlerini faaliyete geçiriyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, tarım ve hayvancılığın gelir kaynağı olduğu kırsal alanda hayvan içme suyu göletlerini faaliyete geçiriyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kırsal alanı kalkındırmak için ürettiği projeleri ile vatandaşların takdirini topluyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerince Gördes ilçesi Çiçekli Mahallesi'ne hayvan içme suyu göleti yapım çalışmasına başlandı. Büyükşehir Belediyesi'nin kırsalı geliştirecek ve orada yaşayan halka destek olacak projeler üzerinde çalışmalar yürüttüğünü belirten Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, Çiçekli Mahallesi'nin de hayvan içme suyu göletinin kısa sürede tamamlanacağını ve kullanıma hazır hale getirileceğini söyledi.

Okkalı, "Kırsal alanda yaşayan halkın yaşadığı sorunları biliyoruz. ve bu sorunların yarattığı olumsuzlukları azaltmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tarım ve hayvancılıkla yaşayan bölge halkı için önemli sorunlardan bir tanesi mera ve otlak alanlarda hayvanlar için içme suyunun olmaması. Tespitlerimiz doğrultusunda buralara hayvan içme suyu göletlerini kazandırıyoruz. Bu anlamda Gördes'e bağlı Çiçekli Mahallemize de yeni bir hizmet kazandıracağız. Hayırlı olsun" diye konuştu. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, kırsala yönelik yatırımların devam edeceğini söyledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çiçekli Gördes Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title