Haberler

Manisa Büyükşehir Belediyespor'dan Basına Kahvaltı

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediye spor'un Kulüp Başkanı Cenk Ergün ve yöneticiler basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Manisa'da ulusal ve yerel gazetelerin spor servislerinde görev yapan basın mensupları, Manisa Büyükşehir Belediyespor'un Corner Lounge Cafe Restaurant'ta düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltıya Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, Kulüp Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, Teknik Direktör Hakan Şapçı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kahvaltının ardından kısa bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Ergün, basına büyük önem verdiklerini altını çizerek, bugüne kadar her zaman yanlarında olan basın mensuplarına teşekkür etti. Profesyonel ligde ilk sezonlarını yaşadıklarını ifade eden Ergün, "Tabi ki eksikliklerimiz olacaktır. Bu anlamda eleştirilerinize açığız. Bugüne kadar bizlere her zaman destek olduğunuzu biliyoruz. Bundan sonrada hep beraber hareket edeceğiz. Bu doğrultuda her zaman sizlere ihtiyacımız olacak. Fikir alışverişinde bulunmak adına her zaman bir araya geleceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizleri yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

LİGE KÖTÜ BAŞLANGIÇ YAPMADIK

Kulüp Başkanı Ergün'ün ardından konuşan Teknik Direktör Hakan Şapçı da basın mensuplarına kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür etti. Ligde ilk iki haftayı değerlendiren Şapçı, lige kötü bir başlangıç yapmadıklarını belirterek, "İki haftada dört puan aldık. Bu hafta grupta ilk iki maçı kazanan üç takımdan birisi olan Ofspor ile oynayacağız. Kazanmak istiyoruz" diye konuştu. Yomra maçından aldıkları bir puana ne üzüldüklerini nede sevindiklerini belirten Şapçı, "Ancak iç saha maçlarını kazanmak istiyoruz. Umarım bu maçı kazanacağız. İki haftadır oynanan oyun beni mutlu etti ve umutlandırdı" diye konuştu.

FİZİKSEL ANLAMDA EKSİKLİKLERİMİZ VAR

Ligin henüz başında olduklarını hatırlatan Şapçı, "Tabi ilk hafta Süleyman'ın sakatlığı ve bir ay kadar sahalardan uzak kalacak olması bizleri üzdü. Samet takıma yeniden döndü. Serkan Gaşi'de hafif bir sakatlık var. Bu hafta yetişmeyebilir. Genel olarak baktığımızda ise özellikle takıma yeni katılan oyuncuların adaptasyon sürecini çabuk atlattıklarını söyleyebiliriz. Ama saha içinde istediğimiz seviyeye gelemedik. Fiziksel olarak eksikliklerimiz var. Şu an için tam olarak hazırız diyemeyiz. Ama kısa sürede bu sıkıntıları atlatıp, ligde istediğimiz seviyeye geleceğiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükşehir Belediyespor Cenk Ergün Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title