Haberler

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Hedef Şampiyonluk

SPOR Toto 3'üncü Ligi ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Levent Eriş, bu sezon tek hedefin şampiyonluk olduğunu söyledi.

SPOR Toto 3'üncü Ligi ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Levent Eriş, bu sezon tek hedefin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Kartepe kampında takımının 16 gün boyunca izin yapmadan çalıştığını belirten Levent Eriş, şöyle dedi:

"Bunu, oyuncularımın çalışma hırsını aktarmak için anlatıyorum. Elbette aktif dinlenmelerimiz oldu ama yoğun tempodan kimse şikayet etmedi. Ortaya koydukları mücadeleyi takdirle karşılıyorum. Sabah idman yapıp akşam müsabaka oynayan bir takımdan bahsediyorum. Lige kadar hazır hale gelip, sezon boyunca hedefe ulaşmanın mücadelesini vereceğiz."

"Bu yıl tek bir hedefle yola çıktık, bu da şampiyonluk" diyen Levent Eriş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ön hazırlık döneminde adaptasyon sorununu çabuk aştık. Kampta oynadığımız hazırlık maçlarında olumlu sinyaller verdik. Bu ekipten herkesin beklentisi çoğalıyor. Gücümüze güveniyoruz. İlk 4 haftada alacağımız sonuçlar bizim çok önemli."

Öte yandan dün Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kartepe kampını ziyaret ederek teknik heyet ve futbolculara moral verdi. Kamp yapılan otelde yeşil beyazlı ekip tarafından karşılanan Ergün, takımla birlikte akşam yemeğine katılarak futbolcularla sohbet etti.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Cengiz Ergün Kartepe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title