Haberler

Manisa Büyükşehir Belediyespor Çekinmiyor

Manisa büyükşehir Belediyespor'un Başkanı Cenk Ergün, "Zor bir grupta mücadele edeceğiz.

Manisa büyükşehir Belediyespor'un Başkanı Cenk Ergün, "Zor bir grupta mücadele edeceğiz. Ancak ilk kez yer alacağımız 3'üncü Lig'de başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Diyarbakırspor, Sakaryaspor, Etimesgut Belediyespor gibi güçlü takımlarla eşleştiklerini belirten Başkan Cenk Ergün, Manisa ve bölge futboluna yeni bir heyecan getireceklerini sözledi, "Kuracağımız kadro ve Manisa halkının desteği ile adından söz ettiren bir kulüp olacağız" ifadesini kullandı

Yeşil beyazlı ekibin grubunda ayrıca Adliyespor, Ayvalıkgücü, Bodrumspor, Denizli BŞB, Derincespor, Gaziosmanpaşa, K.Maraş BŞB, Tekirovaspor, Ofspor, Orhangazi, Payas Bld 1975, Sancaktepe, Sultanbeyli, Yomraspor ve Zara Belediyespor bulunuyor.

KADİR KAMPTA

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaşlı Gökhan Artun ve Altınordulu kaleci Cihan Topaloğlu'nun ardından yine Beşiktaş'tan Kadir Arı'yı kiraladı. Geçen sezon Balçova Yaşamspor'da kiralık olarak forma giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Kadir Arı, sözleşme imzalayarak kampa katıldı. Yeşil beyazlıların Bayburt Grup Özel İdare'den Ahmet Kaan Egün'le de anlaştığı açıklandı. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Diyarbakırspor Cenk Ergün Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title