Haberler

Manisa Büyükşehir Belediyesinden Hayır Yemeklerine Çorba Desteği

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler İlçesine bağlı Çaltepe ve Tepecik mahallelerinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen hayır yemeklerine destek verdi. Hayır yemeklerinde vatandaşlara çorba ikramında bulunulurken, yemeğe katılan vatandaşlar uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade etti.

Her yıl Çaltepe ve Tepecik Mahallelerine geleneksel olarak düzenlenen hayır yemeğine bu yıl Manisa Büyükşehir Belediyesi'de destek verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ait çorba araçları, köylere giderek hayır yemeğine katılan vatandaşlara çorba ikramında bulundu. Gencinden yaşlısına birçok vatandaş, ikram edilen çorbalardan alırken, uygulama nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Şehzadeler İlçesine bağlı Çaltepe ve Tepecik Mahallelerinde düzenlenen hayır yemeklerinde, Soma'da hayatını kaybeden maden işçileri de unutulmadı. Hayatını kaybeden maden şehitleri için dualar okunurken, geride kalanlara sabır temennilerinde bulunuldu. Uygulamanın bundan sonraki süreçlerde de devam edeceğini ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, "Bilindiği üzere bu uygulamamız kentimizin değişik noktalarında sürekli devam ediyor. Büyükşehir kapsamında köyden mahalleye dönüşen Çaltepe ve Tepecik Mahallelerinde düzenlenen hayır yemeklerinde de vatandaşlarımıza çorba ikramında bulunduk. Talep gelmesi halinde il genelinde de bu uygulamayı sürekli hale getirmek istiyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

tepecik çaltepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
title