Haberler

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlarla Buluştu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Kırkağaç ilçesine giderek mahalle muhtarları ile görüştü, taleplerini dinledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı, mahalle muhtarlarını dinlemeye devam ediyor. Daire Başkanı Ersoy Arslan ve daire yetkilileri muhtarları ofislerinde ziyaret ediyor, mahallelerin sorunlarını yerinde inceliyor. Kırkağaç Koordinasyon Şube Müdürlüğü binasında muhtarlarla buluşan Ersoy Aslan'a, Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman da eşlik etti. Muhtarların taleplerini not alan Aslan, "İl genelinde birçok çalışma yürütüyoruz. Kırkağaç ilçemizde de alt yapısından üst yapısına kadar çalışmalar yaptık, yapıyoruz. Kentimize değer katacak projeleri de hayata geçiriyoruz. Siz değerli muhtarlarımızın da görüş ve taleplerini alarak en iyi ve kaliteli hizmeti Manisalı vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz" diye konuştu. Kırkağaçlı muhtarlar ise Büyükşehir Belediyesi'nin sık sık toplantılar düzenleyerek görüşlerinin alınmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirtti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ersoy Arslan Kırkağaç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title