Haberler

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında ilk toplantısını yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında ilk toplantısını yaptı.

Meclis toplantısı, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda AK Parti'den 46, MHP'den 35, CHP'den 7 üye olmak üzere toplam 88 üyenin katılımı ile gerçekleştirildi.

Büyükşehir belediye meclisine seçilen üyeleri tebrik eden Başkan Cengiz Ergün, "Artık çalışma zamanıdır. Bu anlamda kentimizi çok daha iyi noktalara götürecek her türlü hizmetin önünü açacağımıza inanıyorum. Manisa'da yaşayan 1 milyon 360 bin nüfusa hizmet götürmenin çabasında olacağız. İnanıyorum ki bu 5 yıllık süre içinde huzurlu bir şekilde, Manisa'ya yapılacak hizmetlerde ortak kararlarda buluşuruz" diye konuştu.

Meclis gündeminde yer alan ve oluşturulması zorunlu komisyonlara üyeler seçildi.

Belediye meclis katip üyeliğine AK Parti grubundan İbrahim Kaya ve Ahmet Palabıyık ve encümen üyeliklerine Zülfikar Gürcan, Hasan Kaçire, Ali Can, Yaşar Çataldere, Mustafa Akın 46'şar oy alarak oy çokluğuyla seçildiler.

Toplantıda oylamaya sunulan Manisa Belediyesi 2013 yılı faaliyet raporu, AK Parti (46) ve CHP (7) meclis üyelerinin red oyu vermesiyle reddedildi.

Gündemde yer alan 49 maddeden 23'ü görüşülerek karara bağlandı. Meclis toplantısı bu akşam da devam edecek. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Cengiz Ergün Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title