Haberler

Manisa Büyükşehir Akselendi'yi Gölmarmara'ya Bağlıyor

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar'ın Akselendi Mahallesi'ni Gölmarmara'ya bağlayan 3 kilometrelik yolda asfalt çalışması yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediye'si il genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmalarına devam ediyor. Akhisar ilçesinin Akselendi Mahallesi'nde Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından asfalt çalışması yapıldı. Bu kapsamda ekipler tarafından Akselendi Mahallesini Gölmarmara yoluna bağlayan 3 kilometrelik yolda asfalt çalışması yapıldı. Ağır vasıta araçların sıklıkla kullandığı ve bozulmaların meydana geldiği yolda yapılan çalışmalarla yol güvenli ve konforlu bir hale getirildi.

DAHA İYİ VE GÜVENLİ YOLCULUK

Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, "Gerçekleştirilen asfalt çalışmalarıyla, halkın daha iyi ve güvenli yolculuk yapmasını amaçlıyoruz. Bu amaç ve gayeyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün önderliğinde ilçelerimize belirlediğimiz program dâhilinde hizmetler götürüyoruz. Bu kapsamda Akhisar'ın Akselendi Mahallesi'nde Yol Şube Müdürlüğü tarafından 3 kilometrelik asfalt çalışması yapıldı. Ağır vasıta araçların sıklıkla kullandığı yol ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmayla güvenli ve konforlu hale getirildi. Yapılan çalışmanın hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gölmarmara Akselendi Akhisar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title