Haberler

Manisa Belediyesi'nden Dağdere'ye Hizmet

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün Gördes ziyaretinin ardından Akhisar’a bağlı Dağdere Beldesi sakinlerinin talepleri üzerine beldeye ziyarette bulundu.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün Gördes ziyaretinin ardından Akhisar'a bağlı Dağdere Beldesi sakinlerinin talepleri üzerine beldeye ziyarette bulundu.

Başkan Ergün'e Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu ile Belediye Meclis Üyesi Sezai Gürcan da eşlik etti. Başkan Ergün belde girişinde Dağdere sakinleri tarafından, havai fişeklerle coşkuyla karşılandı. Geçtiğimiz haftalarda Dağdere ziyaretinde belde halkının talebi üzerine Yeni Camii'nin ışıklandırılıp mezarlık yolunun düzenleneceğinin sözünü veren Başkan Ergün, bu sözü kısa sürede yerine getirmişti. Talepleri ivedilikle yerine getirildiği için memnuniyetini ifade eden Dağdere Belediye Başkanı Halil Özel ve belde sakinleri Başkan Ergün'e teşekkür etti.

YENİ CAMİİ'DE IŞIKLANDIRMA

Büyükşehir yasasının onaylanmasının ardından ilçe, belde ve köylere mevcut bütçeyle destek vermeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Ergün, "Manisa İl genelinde camilerin çevre düzenlemelerini yaparak, kutsal mekanlarımızın, camilerimizin ışıklandırmasını yapıyoruz. Geçtiğimiz haftalarda Dağdere Beldemizi ziyaretimizde de bölge halkı beldede bulunan Yeni Camii'nin aydınlatılmasını talep etmişti. Halkımızın daha iyi koşullarda ibadetlerini yapabilmeleri amacıyla kısa sürede Yeni Camii'nin aydınlatmasını tamamladık" dedi.

MEZARLIK YOLUNDA DÜZENLEME

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Dağdere'de cami aydınlatmasının yanı sıra mezarlık yolunun da belediye ekiplerince kısa sürede düzenlendiğini hatırlatarak," Beldeyi ziyaretlerimizde, belde sakinlerinin talep ettiği, 7 bin metre uzunluğundaki mezarlık yoluna parke taşı döşeyerek Dağdere sakinlerinin bu sorununu da çözdük" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Ergün Dağdere Gördes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title