Haberler

Manisa BBSK 1-1 Utaş Uşakspor

Güncelleme:

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, ilk hazırlık maçını Uşak Utaşspor ile oynadı.

Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde oynanan karşılaşma Serhat Çiçek ve Mustafa Tiryaki'nin karşılıklı golleri ile 1-1 sona erdi.

Spor Toto 3. Lig'de ki temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçını Utaş Uşakspor ile oynadı. Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde oynanan karşılaşmayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Eryılmaz, Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamahmetoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar izledi. Her iki takımında kontrollü başladığı karşılaşmanın ilk yarısında, sıcak havanın da etkisiyle iki ekip pozisyon üretmekte zorlandı. Mücadelenin 42. Dakikasında defansın arkasına atılan topta kaleciyle karşı karşıya kalan Serhat Çiçek, düzgün bir vuruşla Utaş Uşakspor'u 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı.

İKİNCİ YARIDA BÜYÜKŞEHİR KONTROLÜ ALDI

Mücadelenin ikinci yarısında kadroda yapılan değişikliklerle yeşil-beyazlı ekip oyunda kontrolü eline aldı. İlk yarının aksine rakip yarı alanda daha çok gözüken Manisa Büyükşehir Belediyespor, 73. Dakikada Mustafa Tiryaki'nin ceza sahası dışından attığı şık golle durumu 1-1 yaptı. Ev sahibi ekip 75. Dakikada önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Manisa Büyükşehir Belediyespor'un yeni transferinden Alper Akçam, Berkin'in pasında kaleciyle karşıya kaldığı pozisyonda topu dışarı gönderdi. Karşılaşma her iki yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 tamamlandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Serhat Çiçek Uşakspor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title