Haberler

Manisa BBSK 0-0 Kırklareli Spor

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kartepe kampında son hazırlık maçını 2. lig ekibi Kırklareli Spor ile oynadı.


Karşılaşmanın özellikle ikinci yarısında rakibine oranla topla daha fazla oynayan yeşil-beyazlılar yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince karşılaşma 0-0 sona erdi. Mücadeleyi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün de izledi.

Spor Toto 3. Ligdeki temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor, Kartepe kampında son hazırlık maçını Kırklareli Spor ile oynadı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün de izlediği karşılaşmanın ilk yarısında, her iki takımda kontrollü oyun oynamayı tercih ederken, ilk tehlikeli atak Kırklareli Spor'dan geldi. Maçın 21. dakikasında defansın arasına atılan topla kaleciyle karşı karşıya kalan Barış Bakır'a, İlker gol şansı tanımadı.

Maçın 35. dakikasında Barbaros'un ceza sahası dışından etkili şutu kalecide kaldı. Manisa Büyükşehir Belediyepor ikinci yarıya daha baskılı başladı. Rakibi karşısında topla daha fazla oynayan, rakip yarı sahada daha çok pozisyon üreten yeşil-beyazlılarda Süleyman'ın 47. dakikada kullandığı serbest atışı Kırklareli kalecisi son anda kornere çeldi. Ataklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Alper Akçam'ın 63. dakikada ceza sahası çizgisi üzerinden sert şutunda top kalecide kaldı. Geriye kalan dakikalarda her iki takımda ataklar geliştirse de maçta gol sesi çıkmayınca mücadele 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Kaptan İlker Farkını Gösterdi

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un tecrübeli kalecisi İlker Avcıbay, Kırklareli ile oynanan hazırlık maçında yaptığı kurtarışlar ile yeni sezon öncesinde hazır olduğunu gösterdi. Tecrübeli kaleci bu sene daha farklı olacağının mesajını verirken, takımın genç oyuncusu Harun'da diğer hazırlık maçlarında olduğu gibi Kırklareli maçında da etkili oyunuyla alkış aldı. Teknik Direktör Levent Eriş'in ikinci yarıda şans verdiği genç oyuncu, mücadelesiyle formayı zorlayacağının sinyalini verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Kırklareli Kartepe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title