Haberler

Manisa - Avukatlar Gelmeyince Duruşma Ertelendi

Avukatlar gelmeyince duruşma ertelendiMANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde, evine konuşmak için gittiği kadın arkadaşı 47 yaşındaki G.T.'yi bıçakla yaralayan, kızı 25 yaşındaki Betül Erkenci'yi de öldüren M.D.'nin, ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi.

Avukatlar gelmeyince duruşma ertelendi

MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde, evine konuşmak için gittiği kadın arkadaşı 47 yaşındaki G.T.'yi bıçakla yaralayan, kızı 25 yaşındaki Betül Erkenci'yi de öldüren M.D.'nin, ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından atanan avukat Şefik Tarhan ve sanık M.D.'nin avukatı Muhittin Doğan'ın mazeret bildirerek katılmaması üzerine duruşma ertelendi.

Fabrikalarda geçici işlerde çalışan M.D., geçen 22 Eylül'de eşinden boşanmış kadın arkadaşı G.T. ile konuşmak için Acarlar Mahallesi'ndeki evine gitti. İddiaya göre G.T.'nin başka biriyle ikinci evliliğini yapacağını açıklaması üzerine tartışma çıktı. İkili kili arasında çıkan kavgayı, G.T.'nin kızı Betül Erkenci araya girerek önlemek istedi. Bu sırada M.D., iddiaya göre yanında getirdiği bıçakla Erkenci'yi boğazından bıçaklayarak öldürdü. G.T.'yi de vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralayıp kaçtı. Ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan G.T. tedaviye alınırken, ştpheli M.D. 5 saat sonra yakalandı. Tutuklanan M.D. hakkında Turgutlu Ağır Ceza Mahkemesi'nde ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

AVUKATLAR MAZERET BİLDİRİP GELMEDİ

Davanın bugün görülen dördüncü duruşmasına tutuklu sanık M.D. ile öldürülen Betül Erkenci'nin, aynı olayda bıçakla yaralanan annesi G.T. katıldı. Tutuklu sanık M.D.'nin avukatı Muhittin Doğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından atanan avukat Şefik Tarhan ise mazeret bildirerek duruşmaya katılmadı. Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyeleri de duruşmaya geldi. Mahkeme heyeti duruşmayı 24 Mayıs 2016 tarihine ertelendi.

Adliye önünde basın açıklaması yapan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyeleri Semiha Hasgör ve Zekine Kurt, sanığın iyi hal indirimi almaması için mücadele ettiklerini belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhittin Doğan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title